Andersen Miljø Konsult er et enkeltmannsforetak beliggende i Drammen.
Jeg tilbyr konsulenttjenester innen Miljøfyrtårn, HMS, Kvalitetssikring, Sentral godkjenning og byggesøknader. Jeg bistår også under utarbeidelse av anbud, både til det offentlige og det private marked.
Jeg har arbeidet i byggebransjen siden 1997, og har der blandt annet hatt ansvar for disse områdene. Dette gjør meg spesielt godt rustet til å forstå utfordringene i håndverksbedrifter når det gjelder Miljøfyrtårn, HMS og kvalitetssikring. Sjekk gjerne mine referanser, slik at du får en følelse av hvordan jeg betjener mine kunder.
Andersen Miljø Konsult er en del av BRA kjeden, som ligger under Norsk Kvalitetsforum, og tilbyr dermed HMS og Kvalitetssikringssystemer, samt HMS sertifisering. Se egne faner for ytterligere informasjon.
Om du/dere allerede har et fullgodt HMS og/eller Kvalitetssikringssystem men føler det vanskelig å holde fokus på disse tingene i hverdagen, bistår jeg også med å opprette rutiner og kontrollfunksjoner slik at dere får et forskriftsmessig og effektivt arbeid på disse områdene.
 
Ta kontakt for en prat!